Szállítási feltételek

Kereskedelmi feltételek

Az alábbiakban felsorolt általános kereskedelmi feltételek minden rendelést leadott vevőre vonatkoznak.

ˇ        A rendelés leadásával a vevő tudomásul veszi, hogy az eladó a honlapon megjelentett árak alapján dolgozik, bármely más forrás semmis. Az eladó a változtatás jogát fenntartja.

. Virágkötőink egyedi csokrokat készítenek, amelyek kifejezetten a vásárló kérésére készített termékek, ebből kifolyólag két teljesen egyforma csokor nem létezik. Természetesen az Ön által kiválasztott termékhez hasonló csokrot kap, mely stílusában, formájában, virágkötészetében garantáltan az, amit kiválasztott.

ˇ        A megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, és bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

ˇ        Tekintettel arra, hogy a virág egy naponta beérkező friss termék, lehetséges, hogy az Ön által választott csokor valamelyik összetevője épp nincs készleten. Ilyen esetben az összetevő helyettesítése megengedett.

ˇ        A kiszállításokat a Sasplant Kft szervezi, cégünk magyarországi virágküldő partnerhálózatán keresztül történik a virágkiszállítás, hogy a pontos és minőségi szolgáltatást biztosítani tudjuk

ˇ        A virágvásárlást bizalmi ügynek tekintjük

 Rendelésfelvétel

ˇ        Amennyiben a vevő által megadott információk hibásak vagy valótlanok, akkor az eladó nem tehető felelőssé a lehetetlenné vált kiszállítás miatt.

ˇ        A kínálat mindig a készlet erejéig érvényes.

ˇ        Áruhiány esetén, az eladó fenntartja magának a jogot, hogy egy minőségében, stílusában, formájában, tartalmában és méretében hasonló terméket szállítson.

Szállítás

ˇ        A megrendelt csokor és ajándék szállítását Sasplant Kft. szervezi.

ˇ        Az áru meghatározott időn belüli címzetthez történő eljuttatása, a szállítás.

ˇ        A megrendelés és a szállítás közötti időtartam Budapesten minimálisan négy óra, amennyiben az utalás megtörtént és megérkezett az összeg Sasplant Kft. bankszámlaszámára. A szállítások idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Az Ön által meghatározott kézbesítési időponttól fél órás eltérés lehetséges. Abban az esetben, ha az Ön által meghatározott időpontban percre pontosan nem történik meg a szállítás, akkor kártérítésre nincs lehetőség.

ˇ        A szállítás nyitvatartási időben történik! Hétvégi és ünnepnapi kiszállítás kizárólag reggel 10.00 és este 18.00 óra között lehetséges, illetve nem minden esetben garantált. A banki szünet miatt a hétvégén, ünnepnapokon utalt termékdíjak a következő munkanapon kerülnek jóváhagyásra. Sürgős esetekben hétvégén csak személyes átvétel és budapesti kiszállítás lehetséges. Megrendelés előtt mindenképpen érdeklődjön weboldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén!

ˇ        A rövid határidővel érkező rendeléseket, a következő munkanapon kézbesítjük.

ˇ        A virágkézbesítő partnerünk, abban az esetben, ha címzett nem tartózkodik a megadott címen, egy harmadik személy segítségét is igénybe veheti (pl.: szomszéd, recepciós, portás), vagy eljárhat úgy, ahogy azt a kézbesítő ország szokása megengedi, a küldemények kezelésénél.

ˇ        Ritka esetben a virágkiszállítás nem megoldható, ilyen esetben értesítjük a vevőt az ár változásról. Amennyiben a vevő a megemelkedett árú virágküldést nem kéri, akkor a megrendelést töröljük és a kifizetett összeget visszautaltatjuk.

ˇ        Az eladót a teljesítés alól felmentő ok a vis maior és, ha ilyen hátráltató tényező zavarja meg a szállítást, az eladó megtesz mindent, hogy értesítse a vevőt.

ˇ        Az eladó fenntartja magának jogot, hogyha óránként 10 megrendelésnél több érkezik be, akkor az előre rögzített teljesítési időközöktől eltérjen.

ˇ        Az át nem vett küldemények újbóli szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

ˇ        A szállítás nyitvatartási időben történik!

Vasárnapi és ünnepnapi kiszállítás kizárólag délelőtt és csak bizonyos településeken lehetséges, illetve nem minden esetben garantált. Megrendelés előtt érdeklődjenek!

ˇ        Szállitási költség Budapest: 1500 Ft + áfa

ˇ        Agglomeráció: 5000 Ft + áfa

Agglomerációk: Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Budakalász, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kistarcsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Solymár, Szigetszentmiklós, Üröm.

A szállítások idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Az Ön által meghatározott kézbesítési időponttól 1-2 órás eltérés lehetséges.

"SOME PEOPLE LOOK FOR A BEAUTIFUL PLACE,
OTHERS MAKE A PLACE BEAUTIFUL."